Archiefopslag
Regio Eindhoven of Veldhoven

Opslag en verzending van een belangrijk onderdeel van uw webshop. Wanneer uw webshop en de daarbij behorende voorraad maar blijft groeien, wordt het tijd om een volgende stap te maken. Kies er voor om uw voorraad extern op te slaan, zodat uw thuis geen last heeft van uw webshop voorraad en uw privé en werk makkelijker gescheiden kunt houden.

Archiefopslag bij Box-10

Een kantoorruimte huren is vaak duur, en een garagebox kan in dat geval een voordelige uitkomst voor archief opslag bieden! In uw archief-opslag moeten veelal allerlei stukken terugkomen. Denk aan bankafschriften, contracten, kassabonnen, overeenkomsten en andere databestanden. Wanneer u dit 7 jaar lang dient te bewaren, dan kan dit een enorme berg worden. Tijd om opzoek te gaan naar een opslag unit voor uw archief dus!

Archiefopslag
Archiefopslag Eindhoven

Archief opslaan bij Box-10

Onze garageboxen zijn altijd makkelijk toegankelijk. U kunt ten allen tijden terecht bij uw opslag en u bent ervan verzekerd dat deze veilig en droog staat. Het archief neemt zo geen waardevolle ruimte in bij u thuis of op uw kantoor.

Contact met Box-10

Box-10 biedt de mogelijkheid om kleine of grote archieven netjes op te slaan. Benieuwd of wij een geschikte box bij u in de buurt hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of plan direct een bezichtiging in!