Over ons

Wie is Box 10

Box 10 is in 2018 opgericht door groep lokale en betrouwbare ondernemers. Die allemaal tenminste één ding gemeen hebben; zaken doen is leuk, maar met een menselijke maat en met goede waarde en normen.

Op basis van de goede en jarenlange relatie met corporaties is het initiatief ontstaan om vanuit een professionele organisatie de verhuur van garageboxen te organiseren, en met succes.

Box 10 heeft inmiddels ruim 350 garageboxen te huur in de wijken Gestel, Woensel, Veldhoven en Son en Breugel. Dit is echter slechts het begin.

Wij hebben de Ambitie om niet alleen de grootste aanbieder van garageboxen in Eindhoven en omgeving te worden. Maar ook de beste. De komende jaren zullen wij ons dan ook inzetten om onze klanttevredenheid nog verder te verbeteren. 

Wat is/doet Box 10

Box 10 verhuurt garageboxen aan zowel particulieren als bedrijven. De ruim 350 garageboxen in Eindhoven en omgeving liggen vrijwel altijd midden in woonwijken en zijn snel en goed bereikbaar.

Met een klein toegewijd team zorgen wij graag voor een goede en betrouwbare opslaglocatie voor de stalling van uw auto of inboedel.

Waarom Box 10

Box 10 gelooft dat de verhuur van een garagebox uit meer bestaat als drie muren, een dak en een poort. Wij geloven dat de verhuur van garageboxen draait om flexibele en transparante voorwaarden waardoor wij in kunnen spelen op de uiteenlopende behoeftes van onze klanten, tegen marktconforme tarieven. Op de vraag “Waarom huren bij Box 10?” Antwoorden wij volmondig; 

  • Professionele partij;
  • Groot aanbod;
  • Goede dekking in Eindhoven en omstreken;
  • Marktconforme tarieven;
  • Geen borg;
  • Flexibele en kortlopende huurtermijnen;
  • Goede en efficiënte serviceverlening;
Logo Box-10