Bandenopslag
Regio Eindhoven en Veldhoven

Veel mensen hebben zomer- en winterbanden, dit is tenslotte ook erg belangrijk om uw banden in de zomer en winter te vervangen. Toch is het altijd een dingetje, waar laat je nou de banden die je op dat moment niet gebruikt? Daar hebben wij als Box 10 een oplossing voor. Voor een voordelig bedrag per maand kunt u uw banden bij een van onze garageboxen veilig en makkelijk opslaan.

Hoe bewaart u uw bandenopslag?

Onze garageboxen zijn altijd makkelijk en toegankelijk. U kunt altijd terecht bij uw opslag en u bent ervan verzekerd dat deze veilig en droog staat. Uw banden nemen dan geen ruimte in bij u thuis.

bandenopslag
bandenopslag

Interesse?

De (tijdelijke) huur van een garagebox via Box 10, is dan de ideale oplossing. U bezoekt onze site www.box-10.nl, bekijkt ons actueel aanbod en wat blijkt, wij hebben nog net een garagebox in uw wijk beschikbaar. U bekijkt onze huurcondities en ons contract op onze site na en begint zo langzamerhand aardig enthousiast te worden.

Contact met Box-10

Box-10 biedt de mogelijkheid om  banden netjes op te slaan. Benieuwd of wij een geschikte box bij u in de buurt hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of plan direct een bezichtiging in!