Bootstalling
Regio Eindhoven of Veldhoven

Tegenwoordig kopen steeds2 person riding on blue and white boat on body of water during daytimemeer mensen een boot om in het weekend of tijdens een vakantieperiode, lekker een dagje op het water te kunnen genieten. Vaak zien wij dat het lastig is om uw boot ergens een mooi plekje te geven, waar hij veilig staat. In de periode dat u uw boot niet gebruikt kunt u uw boot voordelig stallen in een van onze bootstalling

Laat uw boot veilig en voordelig achter

Gelukkig heeft Box10 daar een goedkope oplossing voor! Laat voor een voordelig bedrag uw boot veilig achter in één van onze garageboxen. Let op! Richting de winter zijn garageboxen nog populairder dus wees er op tijd bij!
bootstalling
bootstalling

Ruim aanbod

Bovendien heeft Box 10 een groot aanbod aan ruime garageboxen die de perfecte stalling zijn voor uw boot! Voordelig, en bovendien goed bereikbaar in de regio Eindhoven en onder andere Veldhoven. Bekijk ons ruime aanbod op de site voor meer specifieke informatie over de bootstallingen.

Contact met Box-10

Box-10 biedt de mogelijkheid om kleine of grote archieven netjes op te slaan. Benieuwd of wij een geschikte box bij u in de buurt hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of plan direct een bezichtiging in!