Parkeerplaats Huren
Eindhoven of Veldhoven

Vind een parkeerplaats bij u in de buurt! Box 10 heeft meerdere (vaste of tijdelijke) parkeerplaatsen te huur in de regio Eindhoven en Veldhoven. Huur een eigen parkeerplaats zodat u ervan verzekerd bent dat uw auto veilig staat.

Parkeer in de stad

De parkeercapaciteit in en rondom de steden wordt steeds kleiner. Een parkeervergunning laat vaak daarnaast ook lang op zich wachten! Bovendien betekent een parkeerkaart of -vergunning ook niet direct dat u bent verzekerd van een parkeerplaats.

Parkeerplaats huren

Betaalbare parkeerplaats

De garageboxen bij Box 10 zijn betaalbaar en veilig! De parkeerplaatsen zijn verspreid beschikbaar over de regio’s. Ze zijn allemaal uitstekend bereikbaar en uw auto staat keurig overdekt. Houd onze site in de gaten voor het wisselende aanbod in garageboxen!

Voordelig Parkeerplaats huren

Een mooie en vooral voordelige parkeeroplossing bij u in de buurt! Ook handig als u uw auto of bedrijfsauto niet dagelijks nodig heeft. De minimale huurperiode voor onze garageboxen is 3 maanden. Neem direct contact op voor meer informatie, of als u meteen een bezichtiging wilt plannen! Wij helpen u graag verder! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!