Verhuur proces

Interesse?

U besluit dat uw auto toch een droog en veilig plekje verdient, dat u huis toch wat krap begint te worden voor al die mooie spullen of u heeft een andere goede reden voor het huren van een garagebox.

De (tijdelijke) huur van een garagebox via Box 10, is dan de ideale oplossing. U bezoekt onze site www.box-10.nl, bekijkt ons actueel aanbod en wat blijkt, wij hebben nog net een garagebox in uw wijk beschikbaar. U bekijkt onze huurcondities en ons contract op onze site na en begint zo langzamerhand aardig enthousiast te worden.

En nu? 
Omdat wij van duidelijkheid houden, nemen wij u graag kort mee in het verhuur proces. Dit alles om te zorgen dat wij u bij interesse zo snel als mogelijk van dienst kunnen zijn. 

INTERESSE

CONTACTGEGEVENS

Bezichting plannen

Bezichting

Overeenstemming!?

stap 1
Uw contactgegevens

U laat eenvoudig en veilig uw gegevens achter via het daarvoor bestemde contactformulier. Op basis van uw gegevens gaan wij voor u aan de slag. De gegevens die wij hierbij van u vragen zijn enkel bedoeld voor het leggen van contact en het eventueel opstellen van een huurovereenkomst.  

www.box-10.nl/interesse-in-huur

stap 2
Contact

Op basis van uw gegevens nemen wij contact met u op voor het plannen van een bezichtiging.  

Zodra de bezichtiging gepland is, maken wij ook alvast een huurovereenkomst op. Mocht u bij de bezichtiging zeker zijn van uw zaak, kunt u direct de huurovereenkomst ondertekenen en de sleutel in ontvangst nemen. Zo kunnen wij u direct van dienst zijn, wel zo makkelijk!

stap 3
Bezichtiging

Een van onze medewerkers ontmoet u op locatie. Mocht de garagebox, het huurcontract en bijbehorende voorwaarden naar tevredenheid zijn en u besluiten dat u wil huren, zullen wij op locatie de volgende stappen doorlopen;

  1. Het ondertekenen van de huurovereenkomst in tweevoud.
    Hiervan nemen beide partijen één exemplaar mee naar huis, zodat we beide weten wat de afspraken zijn).
  2. Invullen van de incassomachtiging (indien u gebruik wenst te maken van de huurkorting)
    Wij hebben hiervoor een formulier van onze bank bij ons waarop u de volgende gegevens invult:
    Naam & adresgegevens – IBAN – Datum & handtekening
  3. We maken een kopie van uw ID via de veilige “kopie ID app” van de Rijksoverheid Wij zijn van overheidswege verplicht om te weten met wie we een contract sluiten. Het is dan ook van belang dat u als huurder zelf bij de bezichtiging bent en u een geldig legitimatiebewijs bij u heeft.
  4. Wij overhandigen u de sleutel en uw huurgenot kan beginnen.

Start
huurgenot!

Mocht er gedurende de huurperiode iets zijn waarmee Box 10 u van dienst kan zijn, horen wij dit graag van u. Op onze internetsite vind u onze contactgegevens, maar ook enkele contactformulieren voor het geval dat u een storing of een klacht bij ons wilt melden of u uw huurovereenkomst wilt beëindigen.

Algemene huurcondities

U bent voornemens om een garagebox te huren. Om te zorgen dat u weet waar u op moet letten en wat voor u de meest relevante onderwerpen zijn, zetten wij hier de belangrijkste huurcondities voor u op een rijtje.

Minimale huurperiode
3 maanden
Opzegtermijn  
1 maand
Huurprijs excl. korting 
€ 115,- per maand incl. BTW
Huurkorting*
€ 5,- per maand incl. BTW
Huurprijs incl. korting
€ 110,- per maand incl. BTW

* Huurkorting wordt toegekend indien de huurder instemt met het voldoen van de huurverplichting middels automatische incasso. (Wilt u meer weten over de voordelen en uw veiligheid in geval van automatische incasso? Kijk voor meer informatie bijvoorbeeld op de site van Consumentenbond www.consumentenbond.nl/betaalrekening/incassomaatregelen)

Betaalperiode
Maandelijks vooraf 
Betaalwijze
Automatische incasso   of   Overboeking per bank
Let op: indien u zelf iedere maand de huur handmatig wenst over te maken; u ontvangt per 1-1-2021 geen factuur, maar u dient maandelijks zelf zorg te dragen voor een tijdige betaling.
Borg
Geen*

* Box 10 begrijpt dat u liever geen borg betaald en gaan hier in de basis in mee. Mochten wij echter alsnog reden zien voor het stellen van een borg, behouden wij ons het recht deze zekerheid alsnog te stellen. Voor onze exacte voorwaarden hieromtrent verwijzen wij u graag naar ons huurcontract.

Huurcontract  
Modelovereenkomst zoals door de Raad voor Onroerende zaken (ROZ) op 8 juni 2020 vastgesteld

Box 10 houdt van transparantie en duidelijkheid. Daarom conformeren wij ons aan de marktstandaard voor de verhuur van garageboxen v.w.b. contractvorm. U vindt een blanco versie van dit contract hieronder bij “Voorbeeld huurovereenkomst”. Mocht u meer informatie wensen over de ROZ of dit huurcontract verwijzen wij u graag door naar de site van ROZ.
www.roz.nl

Mocht u benieuwd zijn hoe wij samen met u komen tot de verhuur van een garagebox, verwijzen wij u graag naar onze pagina “Hoe wij werken”. Hier vindt u alles wat u moet weten vanaf het moment dat u interesse heeft tot en met het moment dat u beschikking krijgt over uw garagebox.

Voorbeeld huurovereenkomst

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Box 10 gebruikt als huurovereenkomst de Modelovereenkomst zoals door de Raad voor Onroerende zaken (ROZ) op 8 juni 2020 vastgesteld. De ROZ heeft als doel in de praktijk goed toepasbare model huurcontracten voor woonruimte, winkelruimte, kantoorruimte en de autobox/ parkeerplaats beschikbaar te stellen. Het gebruik van deze modellen stelt zowel verhuurder als huurder van vastgoed in staat bij aanvang van hun huurrelatie transparantie en duidelijkheid te verkrijgen over hun rechten en verplichtingen.

Hier kunt u een voorbeeld downloaden van de huurovereenkomst zoals door Box 10 wordt gebruikt.