Vouwwagenstalling in
Regio Eindhoven of Veldhoven

Een vouwwagen is tegenwoordig weer erg geliefd. U hangt eenvoudig een aanhanger aan de auto, en kunt op pad! Voor de meesten een stuk makkelijker dan met een grote caravan op vakantie.

Vouwwagen: ideale oplossing

Vaak zijn de vouwwagens lichtgewicht (dus het brandstofverbruik is niet ontzettend hoog) en ze komen in allerlei soorten en maten. Of u nou met z’n tweetjes weggaat, of met een gezin met kinderen: voor ieder wat wils. Vaak is er ook voldoende opbergruimte in de wagenbak in de aparte disselkast. Ook de extra kampeerspullen en fietsen passen nog op de auto klep.
Vouwwagen
Vouwwagen 2

Tijdelijke stalling

Uw vouwwagen gebruikt u natuurlijk niet het hele jaar door. Wanneer u de wagen tijdelijk niet wilt gebruiken (buiten het seizoen) dan wilt u deze vast veilig stallen, ergens waar hij niet voor u in de weg staat! Ook voor het stallen van uw vouwwagen kunt u bij Box 10 terecht! Onze garagebox zijn uitstekend geschikt voor het stallen van uw vouwwagen op een droge, veilig locatie.

Waarom Box 10?

Bij onze garageboxen heeft u zelf ten alle tijden toegang tot uw stalling. U hoeft geen afspraken te maken voor toegang tot uw vouwwagen. Ideaal voor als u op vakantie gaat, of net terugkomt. Uw vouwwagen staat veilig en overdekt in een van onze garageboxen. Met onze flexibele en transparante voorwaarden spelen wij in op de uiteenlopende behoeftes van u als klant, tegen marktconforme tarieven. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!