Goederenopslag huren in regio Eindhoven en Veldhoven

Blijft uw bedrijf maar groeien en groeit het assortiment en de voorraad ook maar door? Een externe opslagruimte voor goederen is ideaal wanneer u net dat stukje ruimte te kort begint te komen. Bij Box 10 kunt u terecht voor tijdelijke of langdurige opslag van goederen. 

Een webshop kan soms plots explosief groeien. Idealiter gebruikt u daar niet uw eigen privé ruimtes voor, en veel opslagunits zijn vaak ontzettend prijzig. Bovendien kan het voorkomen dat u slechts tijdelijk extra ruimte nodig heeft. Bijvoorbeeld in de drukke piekperiodes of rond de feestdagen wanneer uw goederen voorraad extra groot is.

Ook bij een (plotselinge) verhuizing of fusie is een externe (tijdelijke) goederenopslag unit een mooie uitkomst. Zorg dat uw goederen netjes staan opgeborgen ten tijde van de overdracht. Onze boxen zijn makkelijk toegankelijk met de auto, dus in en uitladen is geen enkel probleem!

Goederen opslag
Goederenopslag
box 10

Veilig en droog opgeslagen

Bij Box 10 staan uw goederen veilig en droog opgeslagen. U op elk gewenst moment zelf terecht bij uw goederenopslag. Benieuwd of een garagebox voor goederenopslag een uitkomst voor u biedt? Neem vrijblijvend contact op, en wij bespreken graag de mogelijkheden.