Opslag locatie vinden
Regio Eindhoven of Veldhoven

 

Voordat u een garagebox gaat huren is het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de locatie waar de box staat. U gaat toch uw waardevolle spullen opslaan, en het is ontzettend belangrijk dat u vertrouwen heeft in de veiligheid van de box. U zou even langs de locatie kunnen gaan of met een medewerker praten. Wanneer je de locatie in levende lijve hebt gezien, heeft u hopelijk goed gevoel en een gesprek kan een idee geven van wie de verhuurder is en hoe hij werkt. Daarnaast kunt u direct al uw vragen stellen en zelfs al direct een garagebox huren.

Waar moet u aan denken?

 

Bij het opslaan van uw spullen komt veel kijken. Daarom is het handig als u goed kijkt of er hulpmiddelen op de locatie aanwezig zijn. Hierbij kunt u denken aan steekkarren, verhuisdekens of trolleys. Kijk ook bij garageboxen in uw buurt, of die makkelijk te bereiken zijn met de auto of openbaar vervoer. En of u ver moet lopen over bijvoorbeeld een industrieterrein.

opslag vinden
opslag vinden

Toegankelijkheid

U heeft een goed gevoel bij de opslag, alle hulpmiddelen zijn aanwezig en u kunt er zonder moeite komen. Dan is er nog één ding om rekening mee te houden, de toegankelijkheid van de opslag. Heeft u dagelijks toegang tot uw spullen, want sommige willen doordeweeks bij zijn spullen en de ander in het weekend. Zorg dus dat u altijd bij uw spullen kan wanneer het u het beste uitkomt. Al onze garageboxen zijn goed bereikbaar en makkelijk toegankelijk.

Contact met Box-10

Box-10 biedt de mogelijkheid om garageboxen te huren in de regio Eindhoven en Veldhoven. Benieuwd of wij een geschikte box bij u in de buurt hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of plan direct een bezichtiging in!