Motorstalling huren in regio Eindhoven en Veldhoven

Het aantal motorrijders blijft de afgelopen jaren alleen maar stijgen. En dat is niet zo gek, want elke rit wordt zo een avontuur! Het imago van ‘gevaarlijke motormuizen’, hebben de motorrijders van tegenwoordig van zich afgeschud. Want ook steeds meer vrouwen en veel jongeren kiezen er na het behalen van hun ‘gewone’ B-rijbewijs voor om motorrijlessen te nemen.

De recreatieve motorrijder pakt vaak niet élke dag zijn motor. U gebruikt hem immers niet perse om naar het werk te gaan, of van A naar B. Maar juist voor een leuke rit ter ontspanning. Een groot deel van de tijd hoeft u motor dus niet direct voor de deur te staan. Om te zorgen dat uw motor veilig, droog en tóch bereikbaar gestald staat is onze motorstalling een mooie oplossing!

Motorstalling
box 10

Motorstalling: Veilig en droog

Onze garageboxen dienen perfect als motorstalling voor de momenten dat u uw motor even niet gebruikt. Stal hem daar op de doordeweekse dagen, of laat hem daar de gehele winter overwinteren. Zo weet u zeker dat uw motor beschermd staat, en wordt er bij uw eigen terrein thuis niet onnodig veel plek in beslag genomen. Een voordelige uitkomst!