Overdekt stallen
Regio Eindhoven of Veldhoven

Heeft u een auto of een boot waar u weinig gebruik van maakt of alleen in een bepaalde periode. Of heeft u een verzameling en dit thuis veel ruimte in beslagneemt, dan zijn onze overdekte stallen echt iets voor u!  Kies ervoor om uw spullen bij een van onze overdekte stallen op te slaan, zodat u thuis geen last meer heeft van de ruimte die uw objecten innemen.

Overdekt stallen bij Box-10

Onze overdekte stallen zijn altijd makkelijk en toegankelijk. U kunt altijd terecht bij uw opslag en u bent ervan verzekerd dat deze altijd veilig en droog gestald staan. Zo heeft u thuis geen last meer van al die ruimte die uw objecten in beslag nemen.

Overdekt stallen
Overdekt stallen

Interesse?

De (tijdelijke) huur van een overdekte stalling bij Box 10, is dan de ideale oplossing. U bekijkt ons aanbod en ziet dat er wellicht in uw buurt nog een stalling beschikbaar is. Bekijk snel onze huurcondities en ons contract vast online op onze site. 

Contact met Box-10

Ons aanbod van overdekte stallingen wisselt regelmatig. Houd onze site dan ook goed in de gaten voor een actueel aanbod. Bent u geïnteresseerd? Of heeft u enkele vragen? Neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder!