Autostalling
Regio Eindhoven of Veldhoven

Heeft u een extra auto, of een speciale oldtimer waar u af en toe aan sleutelt?
Overweeg om een autostalling te huren voor het voertuig dat u niet elke dag gebruikt. Ook ideaal voor bijvoorbeeld een sportauto of cabrio die u in de winter liever ergens anders wilt parkeren.

Box 10 heeft een groot aanbod van verschillende boxen die de perfecte autostalling zijn voor uw auto! Voordelig, en bovendien goed bereikbaar in de regio Eindhoven en onder andere Veldhoven. Bekijk ons actuele aanbod op de site voor meer specifieke informatie over de autostallingen.

Laat uw auto veilig achter

Een autostalling is handig wanneer u uw voertuig liever niet thuis neerzet, maar wel zeker wilt weten dat u auto veilig staat. Richting de winter zijn garageboxen en autostallingen nog populairder dus wees er op tijd bij!

autostalling
autostalling garagebox

Goedkope oplossing

Onze garageboxen zijn een goedkope oplossing voor het stallen van uw voertuig. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw aanhanger, camper of kleine boot stallen in een van onze boxen. Hoe dan ook staat uw oldtimer, opknapper of extra auto bij ons veilig en voordelig gestald.

Autostallingen beschikbaar

Bekijk ons actuele aanbod om te zien of er nog een autostalling beschikbaar is bij u in de wijk. Ook de huurcondities en het contract vindt u op onze site. Laat eenvoudig uw gegevens achter wanneer u geïnteresseerd bent, en wij helpen u graag verder! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!