Werkruimte huren
Eindhoven of Veldhoven

Box-10 kan ook uitkomst bieden als u opzoek bent naar een goedkope werkruimte. Een praktische ruimte voor uw werkzaamheden! Zo kunt u gemakkelijk allerlei spullen zoals gereedschappen, ladders, voorraden, of ander werkmateriaal opslaan. Wilt u voordelig een werkruimte huren? Bekijk ons aanbod!

Werkmateriaal in de werkruimte

Bij de werkruimte kunt u eenvoudig uw werkbus of aanhanger voorrijden zodat u deze snel in- of uit kunt laden.De werkruimte biedt ruimte aan al uw materiaal onder één dak. U heeft alles dus bij de hand en overzichtelijk opgeslagen.

Een garagebox biedt dé oplossing voor een werkruimte. Wanneer u een werkruimte nodig heeft, schiet misschien een garagebox niet als eerste door uw gedachte. Een garagebox is immers om spullen op te slaan toch? Niet alleen dat! Naast het opslaan van spullen is een garagebox perfect om als bedrijfsruimte of werkruimte te gebruiken.

Werkruimte huren met eigen Vestigingsadres

Onze garageboxen zijn vergeleken met een andere bedrijfsruimtes absoluut goedkoper. Dit is een van de vele voordelen van het gebruik van een ruime garagebox!

De meeste garageboxen beschikken over een eigen adres wat u als vestigingsadres kunt gebruiken. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat bijvoorbeeld zakelijke reclame of belangrijke brieven op dit bezorgd worden en niet bij u thuis.