Werkruimte
Regio Eindhoven of Veldhoven

Veel startende ondernemers beginnen vaak vanuit huis. Dit is makkelijk en betaalbaar, maar dit is toch niet altijd even handig. Veel mensen hebben thuis niet de juiste rust en concentratie die ze hebben dan wanneer ze een eigen werkruimte hebben.

Werkruimte bij Box-10

Bent u opzoek naar een externe werkplek, overweeg dan zeker één van de garageboxen van Box 10. U kunt de garageboxen op veel verschillende manieren gebruiken als werkplaats. Denk aan meubels maken, pakketjes inpakken tot aan administratief werk doen. Daarnaast heeft uw garagebox een postadres en huisnummer. 

Door de verschillende formaten van onze boxen heeft u genoeg keuze om te kijken naar wat het best bij u past.

werkruimte
werkruimte

Garagebox als werkruimte bij Box-10

Heeft u een garagebox als werkruimte, dan zorgt u voor een goede scheiding tussen werk en privé. Zo bent u na het thuiskomen écht klaar met werk. Uw garagebox is 24/7 bereikbaar zodat u op ieder moment van de dag aan het werk kan!  Genoeg boxen beschikbaar!

Contact met Box-10

Box-10 biedt de mogelijkheid om rustig te kunnen werken in een van onze garageboxen. Benieuwd of wij een geschikte box bij u in de buurt hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of plan direct een bezichtiging in!