Mini opslag Huren
regio Eindhoven

Wilt u graag uw spullen opslaan, maar heeft u thuis niet genoeg ruimte? Onze opslagruimtes in de regio Eindhoven zijn ideaal voor het bewaren van bijvoorbeeld uw administratie papieren, boekhouding, of een productvoorraad. Eenvoudig een opslagruimte huren? Bekijk direct ons aanbod in de regio.

Mini opslag bij Box-10

Heeft u een kleine verzameling of een kleine voorraad voor uw webshop, maar past deze niet in uw huis, of staat het in de weg? Overweeg dan onze mini opslagboxen. Wij hebben een groot aanbod garageboxen in regio Eindhoven. Bovendien beschikken onze opslagruimtes bijna allemaal over een eigen adres. Ideaal voor uw eigen webshop of onderneming.

De mini opslag ruimtes kunnen dienen als zelfstandige bedrijfsruimte waaruit u uw onderneming kunt runnen. Ook zijn de mini opslag boxen erg handig voor opslag van spullen: denk aan schilderijen, verzamelingen etc. In onze boxen staan uw spullen droog en veilig opgeslagen.

mini opslag
mini tekst

Waarom een Mini opslag?

Doordat de opslagruimte vaak een eigen huisnummer heeft, hoeft u zelf de voorraad niet te verplaatsen. U kunt deze direct op het adres laten leveren. Geen gedoe dus! Zo kunt u de bevoorrading van uw opslagruimte gemakkelijk vanuit huis doen.

Contact met Box-10

Box-10 biedt de mogelijkheid om kleine of grote spullen netjes op te slaan. Benieuwd of wij een geschikte box bij u in de buurt hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of plan direct een bezichtiging in!