Opslagruimte huren
Eindhoven of Veldhoven

Wilt u graag uw spullen opslaan, maar heeft u thuis niet genoeg ruimte? Onze opslagruimtes in de regio Eindhoven zijn ideaal voor het bewaren van bijvoorbeeld uw administratie, boekhouding, of een productvoorraad. Eenvoudig een opslagruimte huren? Bekijk direct ons aanbod in de regio.

Opslagruimte huren voor uw Webshop

Groeit uw webshop sneller dan verwacht? En past de voorraad niet meer bij u thuis?

Overweeg dan een van onze garageboxen! Wij hebben een groot aanbod opslagruimtes in de regio Eindhoven. De opslagruimtes zijn bijvoorbeeld ideaal om vanuit hier kranten, of post of pakketjes te versturen. Bovendien beschikken onze opslagruimtes bijna allemaal over een eigen adres. Ideaal voor uw eigen webshop of onderneming.

opslagruimte huren
box 10

Privé en werk gescheiden door onze Opslagruimtes

De opslagruimtes kunnen dienen als zelfstandige bedrijfsruimte vanuit waar u uw onderneming kunt runnen. Voorraden zijn zo schoon, droog en veilig opgeslagen. De opslagruimte geeft mogelijkheid om gemakkelijk te groeien tegen relatief lage kosten.

Op afstand voorraad

Doordat de opslagruimte vaak een eigen huisnummer heeft, hoeft u zelf de voorraad niet te verplaatsen. U kunt deze direct op het adres laten leveren. Geen gedoe dus! Zo kunt u de bevoorrading van uw opslagruimte gemakkelijk vanuit huis doen.