Garagebox ondernemer

Al uw voorraad neemt veel ruimte in beslag. Werkt u vanuit huis of slaat u uw voorraad thuis op? In dat laatste geval zal uw huis straks vol dozen staan.
Neem de controle over uw huis en sla al uw inventaris op in één van onze garageboxen! Het is voordelig en het bespaart een hoop tijd en ruimte in uw huis en om alles te regelen vanuit één plek.

 

De verkoopdrukte rond Kerstmis of tijdens het trouwseizoen? Zorg altijd voor voldoende voorraad om uw verkoop te optimaliseren. Met onze tijdelijke opslagruimtes kunt u deze piekperiodes opvullen.

Garagebox huren voor startende ondernemers bij Box-10

Als je gaat starten met een nieuwe webwinkel, moet u zich wel gaan bedenken waar u uw voorraad wilt opslaan: daar gaat het tenslotte om. Door overheidsvoorschriften is het vaak verboden, om uw gehele voorraad zomaar thuis te houden.

 

Als de stedenbouwkundige planning van uw buurt de permissie geeft, kan uw webwinkel ook worden ontzegd op het gebied van verkeer, overlast voor uw buren of als u in uw woning aangeeft dat er een webwinkel in de lucht is.

Archiefopslag
Caravanstalling

Opslag, handels- plaats en adres zo krijgt u ook alles in een!

Een praktische oplossing voor het opslaan van uw magazijn-voorraad is het huren van opslagruimte of een garagebox in combinatie met een commerciële website.

 

U kunt de opslagruimtes gebruiken om uw inventaris op te slaan en met een zakelijk adres wordt ook al uw post gearchiveerd. Zo volgt u alle wettelijke regels om uw eigen webshop te starten en weten te behouden. Een ander bijkomend voordeel: Thuis is thuis: geen dozen meer en geen voorraad in uw woonkamer, kantoor of schuur!

Contact met Box-10

. Benieuwd of wij een geschikte box bij u in de buurt hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of plan direct een bezichtiging in!